Garmin Camper/caravan 760LM-D

€ 329,75
Productcode: 010-01168-01
Netto gewicht: 0,50 Kg
Bruto gewicht: 0,50 Kg
Omschrijving

Specificaties:

  • Gemakkelijk afleesbaar scherm van 7 inch
  • Aangepaste campernavigatie voor Europa
  • Camperspecifieke adreslijsten (ACSI en MHF) met zoekfilter
  • Plannen en delen van campertrips
  • Levenslange kaartupdates en verkeersupdates
  • Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

De Camper 760LMT-D is de 1e Garmin navigator met campervriendelijke functies voor het plannen van trips, een 7” scherm, spraakgestuurde navigatie en Lifetime, gratis kaartupdates. Aangepaste routes kunnen worden gemaakt o.b.v. de grootte en het gewicht van de camper. De Camper 760LMT-D bevat een adressenlijst voor ACSI en MHF, plus een zoekfunctie voor campings met de gewenste voorzieningen en gespecialiseerde camperplaatsen. Met het handige zoekfilter kan de zoektocht naar een kampeerplek worden verfijnd, zodat altijd de beste plek kan worden gevonden.

Aangepaste routes voor campers

De Camper 760LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa met bijbehorende restricties, zoals brughoogten en gerelateerde gegevens voor de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon het voertuigprofiel in (hoogte, gewicht, lengte en breedte) en vind de geschikte routes, inclusief waarschuwingen voor vastloopgevaar, zijwind, smalle wegen, scherpe bochten, steile hellingen en overhangende bomen.

Visuele en gesproken aanwijzingen

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen geeft via animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen duidelijk aan welke rijbaan gekozen moet worden als een afslag of kruising wordt genaderd. En PhotoReal knooppuntbeelden geeft een realistische weergave van afslagen en kruisingen, inclusief het omringende landschap en verkeersborden.

Campertrips plannen en delen

Met BaseCamp™ kunnen routes langs bepaalde wegen worden samengesteld en nuttige punten zoals lokale attracties, restaurants en tankstations worden opgezocht. De routes kunnen vervolgens worden geüpload naar de Camper 760LMT-D. Dankzij Garmin Adventures kunnen routes, via-punten, foto's met geotags, YouTube® video's worden vastgelegd en on-line worden gedeeld met anderen.

Verkeersinformatie

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt de Camper 760LMT-D gratis digitale verkeersinformatie gedurende de nuttige levensduur van het toestel.

Veilig spraakgestuurd navigeren

De 760LMT-D biedt spraakgestuurde navigatie. Spreek de instructies in en het toestel reageert op uw opdrachten.

Informatie over nabije services

De functie Verderop waarschuwt steeds wanneer locaties worden genaderd, zoals restaurants, winkels, ziekenhuizen en tankstations. Deze informatie wordt naast de kaart weergegeven en tijdens de hele route bijgewerkt.

Garmin Real Directions™ met Garmin Real Voice™

Het toestel biedt ook Garmin Real Directions: gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen o.b.v. herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Garmin Real Voice is geavanceerde spraaktechnologie dat een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert.

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een smartphone met de Camper 760LMT-D om handsfree te bellen.

Compatibel met Smartphone Link

Onderweg kan de 760LMT-D worden gebruikt om gedetailleerde weersvoorspellingen, huidige condities en bewegende radarbeelden te bekijken en weeralarmen te ontvangen. Dit is mogelijk met Smartphone Link, een gratis app die de Camper 760LMT-D verbindt met een iPhone/Android smartphone.

 

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

De Camper 760LMT-D kan worden verbonden met de Garmin BC 20 draadloze achteruitrijcamera (optioneel).

Of met een bedrade camera

Meegeleverd: Camper 760 LMT-D, voertuigzuignap en actieve steun, voedingskabel met geïntegreerde levenslange verkeersontvanger, USB-kabel en snelstartgids.

 

Prijs is exclusief 21% btw