Snooper Ventura AVN 9020 Dubbel-Din Multimedia inbouw

€ 825,61
Netto gewicht: 2,00 Kg
Bruto gewicht: 2,00 Kg
Omschrijving

Snooper Ventura AVN 9020

Dubbeldin multi-Media Radio-navigatie

 

Gratis lifetime kaartupdates
Gedurende de economische levensduur van uw Snooper toestel heeft u recht op gratis kaartupdates!

Ventura AVNS9020, Dubbel Din (2Din) inbouw CD / DVD / radio-tuner met Bluetooth handfree en iPod aansluiting, met de succesvolle VenturaPRO satelliet navigatie-software!! incl. afstandsbediening

Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en lading van uw camper of caravan met personenauto berekent dit navigatiesysteem een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.
Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Ventura AVNS9020 voor lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen. Ventura AVNS9020 heeft een groot, 15,7 cm (6,2 inch) breedbeelddisplay (met aanraakbediening!), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groter en duidelijker weergegeven, zodat de gesproken instructies en waarschuwingen voor lage bruggen en smalle wegen op de Ventura AVNS9020 in één opslag worden gezien.

In de Ventura AVNS9020 zijn de databases opgenomen van ACSI, Reisemobil's Bordatlas en Camper Stop van Facile-en-Route met meer dan 20.000  camperplaatsen en campings in 31 landen.
Door de speciaal ontwikkelde zoekmachine van de Ventura AVNS9020 is het nu zelfs mogelijk om te zoeken naar camping of kampeerplaats met speciale voorzieningen denkend aan: zwembad, douche, warm water, wastafels, droogtommels, wasmachine's, discotheek, fitnessruimte, miniclub, biljart, sauna, zonnebank, televisie, speelautomaten, restaurants, speeltijn, minigolf, visgelegenheid etc etc! Camping wordt na de keuze vaak getoond met een bijbehorende foto! Nadat de gewenste camping of kampeerplaats gevonden is, zal de Ventura u hier zonder problemen naar toe brengen!

Daarbij is de Ventura AVNS9020 tevens voorzien van een CD/DVD speler en Radio. Ook beschikt de Ventura AVNS9020 over een Bluetooth (handfree) bel functie, is er een achteruitrij camera op aan te sluiten en kunt u met de meegeleverde iPod-kabel uw favoriete muziek rechtstreeks van u iPod of iPad afspelen.

Prijs is excl. 21% btw